Privé Chef
Met heel veel ( praktijk ) ervaring een veilingkrat vol verse ingrediënten, de beste recepten en een tas vol koksmessen bezorg ik jullie een culinaire topavond. Bedenk daarbij de leukste gasten een goeie sfeer en een mooi gedekte tafel met top wijnen uit alle windstreken met een chef die wel een potje kan koken en een gezonde dosis humor heeft, dat moet toch goed komen....
Ik kijk uit om bij jullie te komen koken!
Culinaire groet, Daniël
Mijn passie voor koken
Ik ben 30 jaar werkzaam in de keuken, waarvan ruim 20 jaar als chef-kok.
In groep 8 van de basis school wist ik al dit ik kok wilde worden
Ik ben begonnen met de opleiding consumptieve techniek, koken, serveren, brood en banketbakken. Aansluitend heb ik de opleiding zelfstandig werkend kok gevolgd, met de daarbij behorende leerbedrijven
Toen ik de opleiding afgerond heb ben ik in verschillende restaurants in Nederland gaan werken. Daarnaast heb ik nog SVH gespecialiseerd kok afgerond evenals leermeester, sociale hygiëne en diëtist.
Ik merk een groeiende vraag naar thuis koks, met name voor vakantiegangers op Ameland. Dit was voor mij de perfecte kans om Culinair Ameland te starten en mijn passie voor koken te delen.
Mijn Visie
Bij Culinair Ameland staat kwaliteit, top service en gastvrijheid centraal. Ik werk uitsluitend met eerlijke, verse producten van de hoogste kwaliteit. Mijn gerechten zijn een twist van klassiek, gepresenteerd met nieuwe technieken en verrassende presentaties en knallende smaken.
Heb je een allergie of speciaal dieet? geen probleem daar hou ik rekening mee
Ik merk een groeiende vraag naar thuis koks, met name voor vakantiegangers op Ameland. Dit was voor mij de perfecte kans om Culinair Ameland te starten en mijn passie voor koken te delen.